NYT BADEVÆRELSE ELLER RENOVERING AF DET GAMLE

Badeværelset er et af de mest personlige rum i en moderne bolig. Vi kan tilbyde et helt nyt badeværelse eller renovering af det gamle. Vores erfaring fra et utal af renoveringer og ombygninger af badeværelser er din tryghed, når idéer skal blive til virkelighed, og vi sikrer en korrekt udførelse af selv svære detaljer i processen.

FÅ ET HELT NYT BADEVÆRELSE

Drømmer du om et helt nyt badeværelse? Hansen og Kruse ApS står altid klar med kvalitetsarbejde og de helt rette materialer. Vi udfører altid opgaven til tiden og til din tilfredshed. Vi står gerne for totalentreprise under hele byggeprojektet og tilbyder råd og vejledning, så du kan realisere din drøm om at få et nyt badeværelse.

RENOVERING AF BADEVÆRELSE

Hvis du ønsker at give dit badeværelse helt nyt liv, er det måske på tide med en renovering af badeværelset. Hos Hansen & Kruse udfører vi professionel renovering af badeværelse, og kommer med rådgivning og inspiration til et kreativt valg af fliser samt en funktionel indretning.

Hansen og Kruse ApS udfører totalløsninger inden for renovering af badeværelse og håndtere alle opgaver uanset hvor stor, eller små de måtte være. Vi hjælper med at koordinere hele opgaven og står gerne for alle håndværkerentrepriser under processen, fra første flise til færdigt arbejde.

Når vi renoverer dit badeværelse, sørger vi naturligvis for at beholde det æstetiske sammenhæng mellem badeværelset og resten af huset. Skal hele badeværelset renoveres, kan der være mange overvejelser der skal gøres. Ønsker du at gøre rummet mere lyst og åben, eller vil du have flere opbevaringsmuligheder med nye møbler. Vi tilbyder professionel og vejledende rådgivning under hele renoveringen, så vi sammen kan finde frem til den helt rette løsning.

FÅ ET TILBUD PÅ NYT BADEVÆRELSE ELLER RENOVERING AF BADEVÆRELSE

Lad Hansen og Kruse ApS​ rådgive dig før projektets start og give inspiration, der kan komme Jer til glæde i mange år fremover. Det er trods alt vores speciale!
Har du brug for vejledning eller har du spørgsmål vedrørende renovering af badeværelse, så er du velkommen til at kontakte os på telefon 75 17 86 22 ​eller e-mail: info@hansen-kruse.dk.
Vi glæder os til at høre mere om dit projekt.

Kontakt os