NYBYGGERI I ESBJERG, KOLDING OG OMEGN

Det kan være en stor beslutning at starte projektet med at bygge nyt hus. Der er mange valg at træffe og store beslutninger, der skal tages. Derfor er det en fordel at vælge et murerfirma med mange års erfaring på området, og som kan tilbyde flere forskellige muligheder inden for rådgivningen og opførelsen af dit nybyggeri. Uanset om I vil have bygget et nyt parcelhus, rækkehus eller sommerhus.

Vi tilbyder at varetage hele entreprisen på jeres nybyggeri, og hjælper gerne med alt fra tegninger, materialevalg og byggestyring fra første spadestik til huset står færdig. På den måde bliver byggeprocessen lettere for jer.

NYBYG AF PARCELHUS

At bygge nyt parcelhus er en af de største beslutninger du kommer til at tage. Vi anbefaler derfor, at du vælger Hansen & Kruse som samarbejdspartner til dit byggeprojekt. Vi har mange års erfaring med nybyggeri af parcelhuse og står derfor til rådighed som dit fagkyndige murer- og byggefirma.

Når vi opfører nybyggeri, er det med udgangspunkt i dine drømme og ønsker. Dit nye hjem skal afspejle dig og dine personlige præferencer. Derfor lytter og vejleder vi dig helt fra byggeriets start, til du står med nøglerne i hånden, klar til at flytte ind.

Når du vælger Hansen & Kruse som dit byggefirma, sørger vi for, at hele processen forløber gnidningsfrit. Vi forener høj kvalitet og service med en konkurrencedygtig pris. Desuden anvender vi kun de bedste materialer og sikrer samtidig, et lavt energiforbrug.
Kontakt os og tag det første skridt på vejen til dit nye hus.

NYBYG AF SOMMERHUSE

Mangler du et kompetent murerfirma til at bygge nyt sommerhus. Hansen & Kruse ApS tilbyder nybyggeri af sommerhuse med hurtig leveringstid og konkurrencedygtige priser. Vi udfører gerne hele bygge processen med totalentreprise, og tilbyder professionel rådgivning fra start til slut.

Vi opfører et udvalg af sommerhuse i forskellige størrelser og former, der er tilpasset til dine ønsker og behov. Vi har den rette løsning, uanset om du søger et stilrent sommerhus med funktionel indretning, eller den moderne feriebolig, kan anvendes hele året rundt.

Overvejer du nybyg af sommerhus, så tøv ikke med at kontakte os, vi vil meget gerne hjælpe dig med at realisere din drøm. Med mange års erfaring inden for nybyggeri, sørger vi for at komme alle dine ideer og tanker til livs.

KONTAKT OS OG FÅ ET TILBUD PÅ NYBYGGERI I ESBJERG, KOLDING, GØRDING OG OMEGN

Har I ideer eller tegninger til et nyt hus, kan vi hjælpe jer med at gøre jeres husdrøm til virkelighed.

Vi opfører primært huse i omegnen af Kolding, Gørding og Esbjerg og andre steder i Syd- og Sønderjylland, så kontakt os blot på telefon  75 17 86 22 ​eller på email info@hansen-kruse.dk, for at høre mere om jeres muligheder.

Vi yder gerne rådgivning på jeres projekt og udarbejder et uforpligtende og godt tilbud på nybyggeri.

Kontakt os