RENOVERING AF HUS ESBJERG, KOLDING OG OMEGN

Hos Hansen og Kruse Aps tilbyder vi både renovering af hus eller nybyg. Renovering af ens bolig er ikke ligeså omfattende som at starte nybyggeri. Det kan på samme måde give fornemmelsen af helt nyt hus, alt efter hvor omfattende renoveringen er.

Vi tilbyder alt fra fuld renovering af huset til renovering af enkelte rum.

Vores mange års erfaring i byggebranchen gør at vi er en kompetent samarbejdspartner når du har brug for hus renovering. Vi gør kun brug af de bedste materialer og vores ansatte er alle rustet med uddannelse og kompetencer der gør at dit renoveringsprojekt kommer sikkert og godt i hus.

Vi har base i Gørden, men vi kører ud og renoverer huse, parcelhuse og sommerhuse i Esbjerg, Kolding, Gørding og omegn.

VI KAN REALISERE DINE BOLIGDRØMME

Omfanget og formålet af en renovering kan være meget forskelligt, og det er noget vi er helt indforstået med. For at vi kan opfylde jeres boligdrømme er en stor del af byggeprojektet dialog mellem os og kunden. Det er vigtigt for os at kunden er tryg ved at vi varetager det store ansvar som det er når bygger andres drømmehus. Dialogen mellem parter er også med til at skabe nye muligheder og finde løsninger som man ikke have tænkt over selv.

FULD UDNYTTELSE AF POTENTIALET I DIT HJEM

Renovering af ens nuværende hus handler i stor grad også om at udnytte det fulde potentiale der gemmer sig i huset i forvejen. Det kan være at fjerne vægge for at skabe det rette køkken alrum til familien, eller sætte en væg op for at få det ekstra værelse til familieforøgelsen eller hjemmekontoret, ovenlysvinduer for at skabe noget luft. Mulighederne er mange og det er vores fineste opgave at finde de løsninger der passer perfekt til jeres behov og ønsker.

Med mere end 25 års erfaring og rigtig mange forskellige byggeprojekter har vi en viden og erfaring der kan være med til af se muligheder som du ikke havde tænkt på, eller udfører de mest udfordrende og unikke detaljer som du kunne ønske dig i dit hus for at gøre det helt unikt.

MURER MED GARANTI.

Vi er meget stolte af vores håndværk som altid er lavet i højeste kvalitet, og derfor er vi også en del af BYG, som er din garanti for at det arbejde vi udfører lever op til dine krav, og samtidig er lavet ud fra de krav som byggebranchen stiller.

Kontakt os