FACADERENOVERING OG OMFUGNING AF FACADE

Det danske klima kan være hårdt for boligens facade, og derfor kan det være nødvendigt med en facaderenovering. Hos Hansen og Kruse ApS tilbyder vi en facaderenovering, som kan være den rigtige løsning, når man gerne vil have sin gamle, slidte bygning til at fremstå som ny.

Vælger I os til at udføre en facaderenovering af jeres bolig, har du helt sikkert valgt et murerfirma, som har mulighederne med sig. 

Vi har mere end 25 års erfaring i murerbranchen, og vi kan derfor opfylde jeres drøm om en ny, smuk facade på jeres hus, landejendom eller andet med en facaderenovering.

Omfugning af murværk kan ligesom facaderenovering give dit hus helt nyt liv.

LOKAL FACADERENOVERING AF JERES HUS

Vi er et lokalt murerfirma, som arbejder i områderne omkring Gørding, Kolding og Esbjerg og andre steder i Syd- og Sønderjylland. For at kunne udføre vores arbejde med facaderenovering ordentligt, kommer vi personligt ud til jer og bevarer den tætte kontakt gennem projektet, for at opnå det bedste resultat.

Med mere end 25 års erfaring i branchen har vi stor indsigt, og vi har løst mangeartede opgaver inden for facadebranchen som blandt andet netpudsning, vandskuring, omfugning og vedligeholdelse.

KONTAKT OS OG FÅ ET TILBUD PÅ FACADERENOVERING

Vil I bevare facaden bedst muligt, kan en facaderenovering være den optimale løsning. Vi kommer gerne ud og afgiver et tilbud - I skal blot kontakte os på telefon 75 17 86 22.

Kontakt os