OMFUGNING AF MURVÆRK

Med vores omfugning af murværk sikre du at dit hus altid fremstår pænt og nydeligt. Vi mener selv at murstenshuse er helt unikke og har en speciel charme, som det gerne skulle have i mange år, så vedligeholdelse af murværket er en nødvendighed.

Du kan med ro i maven overlade ansvaret til omfugning af dit hus til os. Vi har mange års erfaring og har løst et utal af lignende opgaver. Og som medlem af BYG er du som kunde garanteret at vores håndværk bliver leveret i høj kvalitet og udført håndværksmæssigt korrekt.

Man skal være klar over at der findes flere forskellige former for fugetyper og vi vil med vores viden og ekspertise altid stå til rådighed og give dig rådgivning om hvad dine muligheder er. Udover arbejdet med fugerne på dit hus tilbyder vi også fuld facaderenovering.

FORDELE VED OMFUGNING AF MURVÆRKET I DIT HUS

Udover den åbenlyse fordel ved omfugninger som er vedligeholdelse, så er der flere gode grunde til at man bør overveje en omfugning af sit hus hvis det altså trænger til det. Det skal nemlig også ses som en god investering i dit hus eller ejendom på følgende områder:

-          Husets murværk forbedres
-          Forbedret helhedsindtryk
-          Gør murværket solidt og sundt
-          Husets værdi øges
-          Fugtgener fjernes
-          Øget isoleringsværdi
-          Spar penge på varmeregningen
-          Kan have positiv indvirkning på indeklima

HVORDAN KAN DU TJEKKE OM DU HAR BRUG FOR OMFUGNING AF DIT HUS

Der er flere måder hvorpå man kan se om ens hus trænger til at få frisket fugerne op på ny. Den første og mest oplagte metode til at tjekke dine fuger, er at se på om der er nogle som er revnet eller om der er huller i fugerne, da dette er den mest åbenlyse indikation af dit hus trænger til nye fuger.

Hvis der ikke er synlige tegn, kan man stadig have brug for en omfugning, det kan man tjekke ved at tage en skruetrækker og ridse i overfladen på fugerne. Her skulle dine fuger gerne fremstå hårde og solide, men hvis de derimod smuldre eller er løse i overfladen, bør du bestille en omfugning af dit murværk

Kontakt os hvis du har brug for hjælp til at få dit murværk til at fremstå pænt igen.

Kontakt os