Murer med mere end 25 års erfaring

Vi er et murerfirma med mere end 25 års erfaring inden for murerfaget. Vi har plantet solide rødder i branchen som murer, siden Kurt Hansen og Jan Kruse startede firmaet sammen.

Vores ansatte er med til at øge vores succes i branchen, og mange har været ansat hos os i mere end 10 år. 

Som autoriseret kloakmester og murer kører vi en allround virksomhed, som kan håndtere alt fra staldbyggeri til kloakering. Sådan får I den bedste behandling med et lokalt firma, som har mange års erfaring.

Vi arbejder som murer i lokalområdet omkring Esbjerg, Kolding og Gørding samt andre steder i Syd- og Sønderjylland. Inden vi starter på en mureropgave, kommer vi altid ud og tager en snak om jeres ideer og ønsker. Derudover sørger vi altid for at overholde vores deadlines og aftalte priser, så I får den bedste oplevelse. Har I brug for en murer, som har kvalitet for øje, er vi et godt valg. Vi tilbyder vores hjælp til både privat- og erhvervskunder.

Få et uforpligtende tilbud

I kan altid kontakte os på telefon 75 17 86 22 og høre mere om jeres muligheder samt få et uforpligtende tilbud. Ønsker I høj service, tillid og kvalitet og en murer, der overholder sine aftaler, er vi firmaet for jer.

 ​Murerfirma Hansen og Kruse ApS - ​Sdr. Lourupvej 14C, 6690 Gørding
Telefon: +45 75 17 86 22
Jan Kruse: +45 40 45 83 22
Kurt Hansen: +45 40 45 83 26
info@hansen-kruse.dk